Fukare napustile tribinu, ostao samo transparent

Protestuju protiv predsjednika Slobode

Fukare napustile tribinu, ostao samo transparent

E. Škorić

Sloboda i Čelik u ovim trenucima na Tušnju igraju meč 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sloboda gubi 1:0, a na tribinama su nezadovoljni navijači, popularne Fukare, došli da iskažu nezadovoljstvo zbog v.d. predsjednika kluba Senada Mujkanovića.

Grupa navijača tuzlanskog kluba odmah na početku meča je poslala nekoliko poruka za Mujkanovića, a sredinom drugog dijela su napustili tribinu.

Ostavili su samo transparent "Uprava napolje", te najavili bojkot, ali i 'rat' protiv trenutno vodećeg čovjeka Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Opširnije pročitajte: Kako je počeo sukob Fukara i prvog čovjeka FK Sloboda, Senada Mujkanovića?

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Reprezentativac
Uspjet cete... od sezone 2019/2020 ako ovako nastavite, igrat cete Federalnu ligu 100%! Osim, osim, ako sve ovo nije zvrcka neka i carlama, da vam je placeno, da ponovo otvorite vrata kluba Azmiru. Jer koliko vidim i njega projekat Simin city sve manje interesuje...
1 0
gumenakita
I sta poslije njega?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi