Tuzla - Sloboda na Tušnju

Fukare poručile: Nikad gradski derbi!

11

Komentari (11)

Kraljkraljeva
U PRAVU SU! NIKAD! SIMIN HAN NEĆE POSTOJATI ZA 5 GODINA!
Bhf
Prije ce se Sloboda ugasiti nego City.Cuj to ovo je nas grad.Pa naravno da je vas grad samo sto morate da shvatite da u gradu moze da zivi ko god moze sebi da priusti stan ili kucu.21 vijek zatuceni narode.Kapitalizam je sve promjenio.
Ibrakadabra
Frustracije i kompleksi su bolest Pa vjerovatno nece postojat ako Azmir nastavi sa izgradnjom , bit ce Podrinje City a Tuzla predgrade
Dino_2000
@Bhf Ako tebi nija jasna poruka sa Sjevera ti onda mora da si lice sa posebnim potrebama.Zao mi te.
Bhf
Meni je zao vas.Ubise vas kompleksi.Sasvim je jasno sta ste htjeli reci tim transparentom samo sto vi tu nista nemozete postici.Karat ce vas Simin Han City jos dugo vremena.Bolje se pomirite sa cinjenicama,zivjet cete duze.
Havdika
Bice derbi Sloboda Slavinovic ako Azmir zatrazi svoju pozajmicu
Ibrakadabra
Bravo , al zaboravili su to oni kad ih je Azmir vratio iz druge lige
Alfred
Nekadašnji gradski derbi: Sloboda Tuzla vs OFK Tuzla. Nikad Sloboda Tuzla vs Podrinje City
konjnakvadrat
A sloboda - zmaj?
Ibrakadabra
Smijesno grcate u dugovima, sad cete vi u kantonalnu, nece vas Azmir vise vadit iz belaja
Dino_2000
@Ibrakadabra Jos jedan sa posebnim potrebama.Nek Sloga igra ligu sampiona,sa srecom, ali to Tuzlu ne interesuje,zar vi ljudi niste culi sjever.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.