Navijači Slobode odali počast Edini Serhatlić

Transparent posvećen preminuloj mladoj nogometašici

Navijači Slobode odali počast Edini Serhatlić

E. Škorić

U 13 sati počeo je susret Slobode i Krupe koji se igra na Tušnju.

Na snazi je i dalje odluka zbog pandemije koronavirusa, pa navijači ne mogu na tribine, ali grupa Slobodinih navijača pronašla je svejedno način da gledaju utakmicu.

S okolnog brda bodrit će svoj tim, ali iskoristili su priliku da odaju počast transparentom mladoj nogometašici Edini Serhatlić koja je preminula u 21. godini.

Edina je bila nogometašica tuzlanske Slobode, djevojka za primjer, a navijači crveno-crnih danas su joj odali počast i dostojanstveno se oprostili od nje.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi