Sloboda je imala podršku u Zenici

Fukare u velikom broju na Bilinom polju

D. Kurbegović

Fudbaleri Slobode danas su na Bilinom polju u Zenici odigrali prvu utakmicu 1.pretkola Evropske lige u kojem su dočekali Beitar Jerusalem.

Tuzlaci su prijavili Bilino polje za odigravanje međunarodnih utakmica, budući da rekonstrukcija stadiona Tušanj još nije završena.

Danas se na Bilinom polju okupilo više od 4000 gledalaca, što je sigurno odlična brojka budući na termin utakmice i radni dan, te udaljenost između gradova.

Popularne "Fukare" danas su bile smještene na južnoj tribini stadiona u Zenici, naravno tu su bili oni najvatreniji, dok su se ostali rasporedili po istočnoj i zapadnoj tribini.

Podrška tokom cijele utakmice nije prestajala, a sve je proteklo u fer i korektnom navijanju, bez ijednog incidenta. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi