Gabigol će na kraju završiti u Bundesligi?

Skupo plaćeno pojačanje Intera

Gabigol će na kraju završiti u Bundesligi?

U posljednje vrijeme često se priča o sudbini brazilskog fudbalera Gabriela Barbose, poznatnijeg kao Gabigola.

On je prošlo ljeta stigao iz Santosa u Inter za 30 miliona eura, ali se u klubu sa Meazze nije najbolje snašao te će ovog ljeta gotovo sigurno otići na posudbu.

Mnogo se u posljednje vrijeme špekulisalo da će mu naredna destinacija biti Las Palmas, ali čini se da od toga neće biti ništa jer Gabigol ne želi otići u taj klub.

Sada se pojavila i inforacija da je za njegove usluge zainteresovan Stuttgart, ekipa koja se ovih dana vraća u Bundesligu. Navodno su 'Švabe' spremne angažovati Brazilca na jednogodišnju posudbu, a da li će on i Inter pristati, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da je Gabigol prošle sezone postigao samo jedan gol u Seriji A na devet odigranih mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi