Gabriel Jesus je sinoć pokazao kakav je majstor, ali lopta nikako neće u gol
(Foto: Screenshot) Ove sezone Gabriel Jesus ima nešto manju minutažu u ekipi Cityja, pa je do sada u Premier ligi postigao tek jedan gol.

Fantastičan solo prodor Brazilca

Gabriel Jesus je sinoć pokazao kakav je majstor, ali lopta nikako neće u gol

Manchester City je sinoć rutinski došao do četvrtfinala Carabao kupa pobjedom nad Fulhamom rezultatom 2:0.

Građani su se pitali za apsolutno sve na Etihadu pa su "na pola gasa" stigli do lagane pobjede, a mladi Brahim Diaz je uspio postići oba gola za City. Bili su to njegovi prvi takmičarski golovi u dresu Manchester Cityja.

Dobru partiju je pružio i Brazilac Gabriel Jesus, iako se ponovo nije uspio upisati u strijelce.

Ponovo je Jesus pokazao o kakvom se majstoru radi, a poseban je bio njegov solo prodor kroz odbranu Fulhama koji je ipak završio šuter pored gola.

Neosporne su Jesusove kavlitete, ali ove sezone ga gol nikako neće. Istina, u prvenstevnim utakmicama Cityja uglavom ima ulogu džokera, pa je u devet susreta Premier lige postigao tek jedan gol.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi