Topnici se ne mire sa jučerašnjim remijem: Gabriel Maghalaes putem Twittera poslao poruku sudiji

Smatraju da su oštećeni

Topnici se ne mire sa jučerašnjim remijem: Gabriel Maghalaes putem Twittera poslao poruku sudiji

Esmer Oštraković

Nogometaš Arsenala, Gabriel Magalhaes, odlučio je da se oglasi o jedanaestercu koji je kako on smatra trebo biti dosuđen na utakmici koju je njegov tim sinoć igrao protiv Newcastlea.

Topnici su na svom terenu odigrali 0:0 sa Newcastleom, a dvije sporne situacije su obilježile utakmice, te u Arsenalu smatraju da su pokradeni.

Lideri na tabeli bili su frustrirani nakon završetka utakmice, a posebno zbog načina na koji je igrao Newcastle jer su odlučili da se brane tokom cijele utakmice.

U jednom trenutku viđena je žestoka svađa dva trenera, a razlog je bio taj što je Arteta smatrao da je trebao biti dosuđen penal za njegovu ekipu.

Gabriel je odlučio da na svom zvaničnom Twitter nalogu objavi video kada je kako on smatra na njemu napravljen prekršaj koji nije okarakterisan kao jedanaesterac.

Objava je pogledana preko 2.6 miliona puta, a viđeni su razni komentari, a zanimljiv je kometar bivšeg nogometaša Newcastlea Lesa Ferdinanda.

"Ne razumijem kako ovo nije jasno i očito", napisao je Ferdinand.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Madley je užasno odsudio utakmicu, te je podijelio devet žutih kartona, ali je prema mišljenju Artete oštetio njihovu ekipu.

Pitanje je da li će FA kazniti Topnike zbog kometara i objava po društvenim mrežama, ali i to da li će Madley biti kažnjen zbog lošeg suđenja.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Placu kad su na PRVOM MJESTU..zamisite PLACA kada budu na bod od 5 MJESTA..ide PETICIJA danas oko 16h, da se kazni SUDIJA..A sinoc im NAVLACIO PREKRSAJE OKO 16..kartonirao u startu NEWCASTLE..
0 4
Mostarac94
Grje nam je gazija? Jel i sad 4rsenal? Hahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi