Gabrijel Čoko predstavljen u novom klubu
FOTO: NK Dubrava Tim Kabel/facebook

Mladi reprezentativac BiH

Gabrijel Čoko predstavljen u novom klubu

H. Zilić

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Gabrijel Čoko (20) predstavljen je u novom klubu.

Čoko je novi član NK Dubrava Tim Kabel, čime su potvrđena i ranija pisanja našeg portala.

"Gabrijel Čoko (20) novi je lijevi branič Dubrave Tim Kabel. Gabrijel je rođen u Stocu (BiH), a prošao je mlađe kategorije trenutno vodeće momčadi BIH HŠK Zrinjski Mostar za kojeg je nastupao prošle polusezone. Gabrijel već dva tjedna trenira sa Dubravašima", stoji u saopštenju NK Dubrava Tim Kabel koji se takmiči u 2. HNL i ima ambicije da se do kraja sezone bori za plasman u HNL.

Nakon potpisa izjavu za klupsku stranicu dao je i naš fudbaler.

"Mogu biti zadovoljan prilagodbom na novu sredinu i novu momčad. Pripreme prolaze jako dobro i vjerujem u svoj daljnji igrački razvoj kroz Dubravu Tim Kabel. Vjerujem da je pred nama svima jedno uspješno proljeće", istakao je Čoko.

✍️ Gabrijel Čoko (20) novi je lijevi branič Dubrave Tim Kabel. Gabrijel je rođen u Stocu (BiH), a prošao je mlađe...

Posted by NK "Dubrava Tim Kabel" on Tuesday, January 25, 2022

Top Komentari

Realist
Sretno Gaba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi