Gaćinoviću novi ugovor u Eintrachtu

Ostaje u Frankfurtu

Gaćinoviću novi ugovor u Eintrachtu

Srbijanski reprezentativac Mijat Gaćinović dobio je novi ugovor u Eintrachtu iz Frankfurta.

Bundesligaš je putem zvanične stranice saopštio da je ovaj Trebinjac sa Eintrachtom potpisao ugovor do 30. juna 2021. godine, čime je stavljena tačka na špekulacije da bi se mogao okušati u drugoj sredini.

I sam Gaćinović nije skrivao oduševljenje.

"Osjećam se veoma prijatno u Eintrachtu. Lijep je osjećaj kada klub u tebe ima povjerenje. Nadam se da ću nastaviti da dpomažem timu i da ćemo zajedno proslaviti mnoge uspjehe", rekao je Gaćinović za klupsku stranicu. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Gaćinović, koji je u prošlosti igrao i pod zastavom BiH, u Eintracht je stigao 2015. godine iz Vojvodine i dosad je za klub iz Frankfurta odigrao 43 utakmice uz tri pogotka. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi