Gadžo debitovao u porazu Mariehamna

Odmah zadobio povjerenje Pekke Lyyskija

Gadžo debitovao u porazu Mariehamna

Zvanično od danas imamo predstavnika i u finskoj Veikkausliigi. Ermin Gadžo, debitovao je u gostujućem porazu Mariehamna od Jare.

Gadžo je trebao debitvati u prošlom kolu protiv Vaasan Palloseure, ali pošto nije završio svu potrebnu papirologiju, to se desilo tek danas protiv Jare.

Naš internacionalc odmah je zadobio povjerenje trenera Pekke Lyyskija i današnju utakmicu počeo je od prve minute. Mreže su mirovale sve do posljednjih trenutaka prvog poluvremena kada je Maksim Vasilyev doveo Jaro u vodstvo.

Venance Zeze, napadač iz Obale Slonovače, udvostručio je prednost domaćina u 83. minuti. U posljednjim trenucima utakmice potpuni potop Mariehamna. Irakli Sirbiladze postigao je dva gola i postavio konačnih 4:0.

Gadžo, nekadašnji juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je u prošloj sezoni nastupao za Čelik i Velež, odigrao je svih 90 minuta ovog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.