Gajić upitan za utakmicu s Češkom

Gajić upitan za utakmicu s Češkom

Jedan od najkorisnijih igrača naše mlade reprezentacije na Evropskom prvensvu - B divizije i član Jacksonvillea, Nikola Gajić, upitan je za sutrašnju utakmicu sa Češkom.

Gajić je nakon jednog neugodnog udarca osjetio veliku bol u šaci, koja je odmah po završetku utakmice i poplavila. Takva je situacija i danas, a njegovo zdravstveno stanje se prati iz minute u minutu.

U taboru naše reprezentacije nadaju se da će se situacija do utakmice otvaranja četvrtfinalne faze poboljšati, te da će Gajić zaigrati protiv Češke. Gajić je jedan od naših najkorisnijih igrača.

U posljednjoj utakmici protiv Izraela imao je 12 poena uz devet skokova, dok je u utakmici protiv Bjelorusije bio double-dobule sa 11 poena i 10 skokova. Ovome dodajmo da naša selekcija protiv Češke igra sutra (srijeda) na Ilidži s početkom u 18:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.