Galatasaray dovodi i Boatenga?

Novo pojačanje stiže u Istanbul

Galatasaray dovodi i Boatenga?

Čelnici turskog Galatasaraya u svoj tim ovoga ljeta žele dovesti još jedno zvučno pojačanje. Radi se o Kevinu-Princeu Boatengu, fudbaleru koji je ugovorom vezan za Schalke za koji nastupa od ljeta 2013. godine. 

Nekadašnji reprezentativac Gane u posljednje vrijeme ne igra na nivou koji se od njega očekuje, i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih bi ga Schalke rado prodao u drugi klub.

Osim Galatasaraya, za Boatenga se interesuju Fenerbahče i Orlando City. Također, Boateng se povezivao i sa povratkom u Milan, ali je taj posao propao.

Boateng je u svojoj karijeri nastupao za Herthu, Tottenham, Borussiju, Portsmouth, Genovu, Milan i Schalke, a u dresu reprezentacije Gane je odigrao 15 utakmica i postigao dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.