Galešić: Potvrditi sjajnu formu

Prva liga Republike Srpske

Galešić: Potvrditi sjajnu formu

Borac iz Šamca trenutno je jedna od najkvalitetnijih ekipa u šampionatu Republike Srpske.

Njihova 6. pozicija na tabeli sigurno ne pokazuje njihovu stvarnu snagu, ali pokazuje podatak da su u proljećnom dijelu prvenstva od maksimalnih 12 bodova osvojiii 10.

Odlični rezultati u posljednjih mjesec dana Šamčane su doveli u priliku da se bore za play-off, a sjajnu formu pokušaće da iskoriste već sutra kada gostuju ekipi Sutjeske iz Foče. 

"Ako je vjerovati formi, atmosferi i kvalitetu, mislim da je prednost daleko na našoj strani. Ipak, sve to moramo dokazati i na terenu. Što se tiče načeg plasmana u play-off, nadamo se i vjerujemo da su nam potrebna tri boda kako bismo osigurali 6. mjesto. Doduše, vjerujemo i u poštenje ostalih ekipa i da će sve proći regularno. Uglavnom, sve je do nas i nadamo se da ćemo već u subotu napraviti veliki iskorak ka ligi za prvaka", jasan je bio Ranko Galešić, kapiten Borca iz Šamca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi