Galešić pronašao klub u Premijer ligi BiH

Tražio da ne igra protiv Borca

Galešić pronašao klub u Premijer ligi BiH

Bivši mladi bosanskohercegovački reprezentativac Goran Galešić ostat će u Premijer ligi BiH. 

Prethodnih dana Galešić je pregovarao s brojnim klubovima. Na stolu je imao ugovore iz Kazahstana i Poljske s odličnim uslovima, međutim na kraju je unatoč tome odlučio ostati ostati u našoj zemlji i karijeru nastaviti u redovima Krupe.

Galešić je sa Krupom postigao dogovor da za ovaj klub nastupa u narednih šest mjeseci, a prilikom pregovora imao je samo jedan zahtjev - da ne igra protiv matičnog kluba Borca.

"Otprilike sve je dogovoreno. Galešić je imao taj zahtjev da ne igra protiv Borca, mi smo prihvatili to i preostalo je još samo da on dobije ispisnicu iz Borca", kazao nam je prvi čovjek Krupe Dragomir Ilić.

Ovom 28-godišnjem ofanzivcu Krupa je ujedno deveti klub u dosadašnjoj karijeri. Galešić je, podsjećamo, pored Borca igrao za Goricu, Beerschot, Koper, Botev Plovdiv, Sheriff, Khimki i Celje.

Treninzima Krupe bi se trebao priključiti već sutra. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Joks
Najbolji igrač "velikana iz Platonove" prelazi u klub mjesne zajednice BL, a Krupa ima više sjedala na stadionu nego stanovnika! Ja "velikana iz Platonove" ... grohotom se...
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi