Galliani potvrdio transfer Luiza Adriana

Ide u Spartak Moskvu

Galliani potvrdio transfer Luiza Adriana

Edmir Škorić

Milanov dopredsjednik Adriano Galliani tvrdi da bi Luiz Adriano trebao da napusti klub u januaru.

Adriano nije u planovima trenera VIncenza Montelle i svakako će već u januaru promijeniti klub, a najbliži je prelasku u Spartak Moskvu, koja nudi 25 miliona eura.

"Mogu potvrditi da je transfer Luiz Adriana u Spartak svakako realan", rekao je Galliani, koji je u Brazilu pregovarao s igračevim agentom Gilmarom Velozom.

Spartak vodi bivši pomoćni trener Juventusa Massimo Carrera i klub se bori za titulu u Rusiju, pa bi Adriano svakako za Moskovljane bio pravo pojačanje, dok je u Milanu razočarao poslije dolaska iz Šahtara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije