Gallinari: Igraću za Italiju na Eurobasketu

"Reprezentacija za mene je iznad svega "

Gallinari: Igraću za Italiju na Eurobasketu

E. Dindić

Danilo Gallinari zvijezda Denver Nuggetsa  i reprezentacije Italije rekao je da će ovo ljeto nastupiti za reprezentaciju Italije na Eurobasketu.

Iako se špekulisalo proteklih dana da nakon naporne sezone u NBA, želi da se odmori, izgleda da  poziv u reprezentaciju se ne odbija. 

U razgovoru za popularni La Gazzetta dello Sport dotakao se reprezentativnih obaveza, i još jednom potvrdio da će biti na raspolaganju selektoru Italije. 

" Naravno da ću igrati. Nema razloga da se ne pojavim 20.jula na početku priprema u Milanu. Samo povreda me može spriječiti da ne nastupim za Italiju. Reprezentacija  za mene je iznad svega. Zaista bih volio da osvojim sa reprezentacijom Italije trofej", rekao je Gallinari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi