Ganso želi osvojiti SP za klubove

Ganso želi osvojiti SP za klubove

Teme:

Veznjak Santosa, Ganso, nada se da će njegov klub uspjeti osvojiti Svjetsko klupsko prvenstvo koje se igra u Japanu, slijedeće sedmice. 

"Naravno, nestrpljivo čekamo početak prvenstva. Potpuno smo spremni, a ja se nadam da možemo osvojiti titulu. Volio bih u finalu uputiti neki lijep pas ka Neymaru i da on postigne pobjedonosni pogodak", rekao je Ganso.

Mladog brazilskog internacionalca u posljednjem periodu inostrani mediji povezuju sa Interom, Milanom i Corinthiansom, ali potvrdio je da želi ostati u svom Santosu.

"U budućnosti vidim sebe u Santosu. Direktor mi je ponudio novi ugovor, a rekao sam da ću po završetku Svjetskog klupskog prvenstva započeti pregovore. Sada je pred nama veoma bitno takmičenje, te je malo rano za pregovore", jasno je istakao svoje ciljeve Ganso. 

Svjetsko klupsko prvenstvo počinje krajem iduće sedmice, a Santos je baš kao i Barcelona, osigurao izravan plasman u polufinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.