8

Komentari (8)

Rehica
Ovaj kao da referat izlaže iz fizike pa mora čitati
Vedad10
Tebe su trebali zvati, ti si poznati stručnjak.
Čovjek se pripremio za emisiju kao svaki normalan trener. Šta treba da muca i da nema pojma šta ga pitaju. Sve korektno rekao i nije nas smarao nekakvim glupostima. Samo naprijed Jolda majstore.
emko89
Benjamin Šeško, 18 godina, 5 miliona vrijedi, zašto niko ne piše o njemu ? Momak porijeklom iz Doboja, slovensko državljanstvo!
Laola
Vjerovatno zato sto je Slovenac i igra za njih.
emko89
Zašto pišu onda o joviću, modriću i ostalima koji veze nemaju sa našom državom? Mali ima pravo da igra za nas, možda nije savezu u interesu da imamo jednog "wunderkinda" ko će ga znati. Plakat ćemo još za njim
Laola
Kako ima pravo a nastupio za seniorsku reprezentaciju Slovenije ?
Zeleni_zub
Što bi pisali o slovencu koji igra za liefernig? niđe veze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.