Garcia: Barcelona je trenutno najbolja na svijetu

Trener Rome bi bio zadovoljan s remijem na Camp Nou

Garcia: Barcelona je trenutno najbolja na svijetu

Endin Čaušević

Trener Rome Rudi Garcia na današnjoj press konferenciju kazao je da bi bio zadovoljan remijem u sutrašnjoj utakmici protiv Barcelone.

Rimska ekipa u okviru petog kola Lige prvaka grupe E sutra gostuje na Camp Nou kod lidera ove grupe ekipe Barcelone. Roma se s Leverkusenom bori za drugo mjesto ove grupe i veliki uspjeh za njih bi bio da ne izgube u sutrašnjoj utakmic.

"Remi je dovoljan Barceloni da se plasira dalje, a i mi ne bi imali ništa protiv da sutra osvojimo bod na Camp Nou. Naravno da bih volio da ostvarimo pobjedu, ali malo timova to može uraditi Barceloni na domaćem terenu", rekao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Trener Rome dodao je da je po njegovo mišljenju Barcelona trenutno najbolja ekipa na svijetu i da su to dokazali u subotu protiv Real Madrida.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.