Garcia za slavlje Espanyola, remi bez golova u Granadi

Primera

Garcia za slavlje Espanyola, remi bez golova u Granadi

Edmir Škorić

Subotnji program 20. kola španske Primere počeo je petardom Real Madrida, a završio je jednim golom u dva susreta...

Granada je pred svojim navijačima protiv Osasune u jednoj tvrdoj utakmici osvojila bod, odigravši 0:0. Granada je desetoplasirana sa 24 boda, dok je Osasuna ostala 13. sa 22 boda.

Od 22 sata igrao se duel Espanyola i Celte u Barceloni. Nezanimljiva i dosadna utakmica, a na kraju je Espanyol uspio izvući pobjedu i sa 12. doći na osmu poziciju na tabeli.

Sergio Garcia je u 88. minuti primio loptu, prošao pored dvojice gostujućih igrača i zakucao loptu u mrežu. Kapiten je navijačima Espanyola priredio veliko slavlje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gosti iz Viga se bore za opstanak i njima bi bod svakako mnogo značio, no nogomet je takav. Nekad se i u zadnjim trenucima stvari promijene.

Primera, 20. kolo:
Granada - Osasuna 0:0
Espanyol - Celta 1:0 (Garcia 88)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.