Gareth Bale našao novi klub!
Foto - EPA

Dogovorena saradnja

Gareth Bale našao novi klub!

Midhat Šljivak

Nekadašnja zvijezda Real Madrida Gareth Bale (32) nalazi se pred potpisom za novi klub.

Iskusni 32-godišnji Velšanin trebao bi u narednim danima postati novi član MLS ekipe Los Angeles FC, a dogovor bi ubrzo trebao postati služben.

Tako će Bale karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što je u prethodnih devet godina igrao za Real Madrid s kojim je osvojio apsolutno sve što je mogao.

Nema dileme da će 32-godišnji ofanzivac biti velika MLS zvijezda, a Los Angeles će u njemu dobiti ogromno pojačanje.

Gareth Bale je razmišljao o odlasku u penziju. Ipak, kako je odveo Vels na Svjetsko prvenstvo u Katar, odlučio je produžiti karijeru, pa ćemo ga u narednim mjesecima gledati u dresu LAFC-a.

Sjajni Velšanin je tokom devet godina u Realu odigrao 258 utakmica u kojima je upisao 106 golova i 67 asistencija, dok je u dresu Tottenhama imao 72 gola i 60 asistencija u 237 utakmica.

LAFC je nedavno dobio i pojačanje u defanzivi, a novi član kluba postao je prekaljeni italijanski defanzivac Giorgio Chiellini.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pitariistok
Frajer uziva u zivotu a usput radi i zabavlja se sa onim sto iskreno voli...kapa dole majstore za svaki potez u karijeri.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi