Susreti Balea s navijačima Reala uvijek su puni tenzija: Ovaj snimak to jasno pokazuje
Foto - Screenshot

Zanimljiva scena

Susreti Balea s navijačima Reala uvijek su puni tenzija: Ovaj snimak to jasno pokazuje

M. Šljivak

Real Madrid ove sezone pod vodstvom Carla Ancelottija igra zaista dobro, ali među igračima koji zaslužuju čestitke za svoje nastupe nije velški fudbaler Gareth Bale.

Velšanin je odavno otpisan u klubu. Čeka se njegov odlazak na kraju sezone nakon što mu istekne ugovor, a navijači kao da jedva čekaju ovaj trenutak.

Bale je odavno 'meta' navijača Reala. Prema njihovom mišljenju on je 'rak rana' kluba, a novinari u Španiji ga nazivaju parazitom koji cijedi klub.

Da jedva čekaju da mu vide leđa navijači Real Madrida pokazali su i danas pred trening tima. Dok je Bale dolazio u klub čuli su se povici.

"Ostalo ti je još tri mjeseca", vikali su navijači Kraljeva okupljeni pred trening-centrom.

Bale je u Real Madrid stigao 2013. godine. S klubom je osvojio gotovo sve što je mogao, a u 257 utakmica postigao je 106 golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba svakako istaći da Velšanin u Madridu od 2016. godine kada je potpisao novi ugovor zarađuje nestvarnih 34 miliona eura na godišnjem nivou.

Nije poznato gdje će Bale nastaviti karijeru. Vrlo je moguće da će je i završiti, što bi se moglo desiti ako se Vels ne plasira na Svjetsko prvenstvo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar
Sada neka hladno trazi produzenje ugovora.?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije