Bale rekao agentu šta je prioritet ovog ljeta, navijači Real Madrida nisu oduševljeni

Velšanin ponovo iznenađuje

Bale rekao agentu šta je prioritet ovog ljeta, navijači Real Madrida nisu oduševljeni

Endin Čaušević

Gareth Bale će na kraju ove sezone sigurno napustiti Real Madrid.

Ovaj 32-godišnji fudbaler u Real Madrid je stigao na ljeto 2013. godine iz Tottenhama za čak 100 miliona eura, te je imao nekoliko odličnih sezona u kraljevskom klubu s kojim je osvojio sve što je mogao.

Međutim, u prethodnih nekoliko godina Bale ne igra baš na svom nivou kako se očekuje zbog čega se našao i na udaru navijača Real Madrida koji mu zvižde svaki put kada dobije šansu za igru.

Bale s Real Madridom ima ugovor do kraja ove sezone i već odavno je jasno da će napustiti kraljevski klub ovog ljeta jer mu Florentino Perez sigurno neće ponuditi novi ugovor.

Navijači Reala jedva čekaju da Bale napusti klub jer smatraju da ne zaslužuje više da nosi dres Kraljeva, ali čini se da je i kod Velšanina ista situacija jer je očito na njemu da uopšte više nije toliko motivisan.

Jasno je da Baleu neće biti teško pronaći novi angažman jer kada je u reprezentaciji pruža odlične partije i jasno je da mu je jednostavno potreban novi izazov koji će ga ponovo motivisati.

Oglasi

Iako se špekuliše da bi Bale mogao ići negdje van Evrope jer ima ponude iz Kine, Katara i Amerike čini se da Velšanin još uvijek nema namjeru da ide s velike cene.

Naime, španski mediji su objavili da je Bale poručio svom agentu da mu je prioritet ostanak u Španiji i da će klubovi s Pirineja imati prednost u izboru novog kluba.

Još uvijek nije poznato da li je neki španski klub zainteresovan za Balea, ali Marca navodi da bi njegova nova destinacija mogla biti Sevilla koja je i ranije pokušavala Velšanina dovesti na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Real Madrida nisu oduševljeni što Bale ima namjeru i dalje da ostane u Španiji, a i pticama na grani je već sada jasno kakav "doček" bi mu priredili u slučaju da u dresu nekog drugog kluba dođe na Santiago Bernabeu.

Bale je u dosadašnjem dijelu sezone za Real Madrid odigrao samo sedam utakmica u svim takmičenjima i uspio je postići jedan pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Zamisli pređe u farcelonu i poyebe mali penal madrid u sred bernaqrca stadiona
2 6
adis_D11
Vala sto ovaj bale **** real niko nikad nije. Al neka, vraca im se za raula I ikera.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi