Gascoigne: Ne napadajte me, na pravom sam putu

Liječi se od alkohola

Gascoigne: Ne napadajte me, na pravom sam putu

Bivši proslavljeni engleski fudbaler Paul Gascoigne je posljednjih nekoliko dana punio stupce britanskih časopisa i to ponovo zbog problema sa alkoholom.

Slike popularnog Gazze sa posjekotinama na licu zbog pada na cesti obišle su planetu, a bivši fudbaler Lazija ističe da to nije bilo toliko ozbiljno, jer nije primljen ni u jednu bolnisu niti rehabilitacioni centar.

"Nisam savršen, niti to želim biti. Uvijek dajem sve od sebe i znam da sam na dobrom putu u liječenju od alkohola. Mene su prozvali alkoholičarem još kad sam imao 33 godine", rekao je Gascoigne, te dodao:

"Hvala svima na podršci. U posljednjih 11 mjeseci se ojećam dobro a imao sam jednu prepreko, i odmah me napadaju zbog toga. Na pravom sam putu".

Gascoigne je u svojoj karijeri odigrao 57 utakmica za reprezentaciju Engleske, a nastupao je i za Newcastle, Tottenham, Rangers...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi