Gasi mašinu, Monaco je dotakao dno!
Monaco kao da je neko prokleo ove sezone, pa Kneževi ne uspijevaju izaći iz rezultatske krize uprkos tome što daju sve od sebe.

Fudbaleri Thieryja Henryja ispali od drugoligaša

Gasi mašinu, Monaco je dotakao dno!

Šta se dešava sa fudbalerima Monaca to vjerovatno niko živ ne zna.

Oni su, pored svih muka koje imaju u Ligue 1, večeras ispali u Kupu od drugoligaša Metza jer su na domaćem terenu izgubili 3:1.

Gosti su neočekivano poveli u 32. minuti kada je mrežu Subašića pogodio Hein. Ipak, samo sedam minuta kasnije izjednačio je Falcao i s tim rezultatom se otišlo na odmor.

Kada se mislilo da će u nastavku meča Monaco uspjeti da slomi otpor gostiju, desilo se upravo suprotno. Metz je postigao dva pogotka i to preko Gakpe i Nianea te se plasirao u osminu finala.

Za Monaco je ovo bio već deseti poraz u posljednjih 17 mečeva u svim takmičenjima i sasvim je jasno da se trese stolica i Thieryju Henryju.

Inače, osim Metza, večeras su osminu finala Kupa Francuske između ostalog izborili Guingamp, Toulouse i Lille.

Top Komentari

tuzlaak
kakvu mašinu da gase bolan?
6 2
@dn@n
Naslov je trebao biti : gasi mašinu(mješalicu) , motaj kablove. Malo su ofulali
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi