Gasol propušta Eurobasket u Poljskoj

Gasol propušta Eurobasket u Poljskoj

Adnan Beganović

Košarkaška reprezentacija Španije najvjerovatnije će na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, koje se održava u septembru ove godine, nastupiti bez svog najboljeg košarkaša, Pau Gasola. 

Kako prenosi LA Times, sjajni centar španjolske reprezentacije i LA Lakersa, Pau Gasol, odlučio je propustiti ovogodičnji Eurobasket i uzeti sebi nešto duži godišnji odmor.

Gasol je ovu mogučnost već najavljivao tokom Olimpijskih igara u Pekingu, a LA Times tvrdi da je već doznao konačne planove ovog sjajnog centra, te da u njima nema Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije