Počele špekulacije

Gasperini preuzima Juventus?

4

Komentari (4)

Pazzo_13
Postoje treneri i igrači koji nisu za velike klubovi,Gasperini je sjajan trener ali bas u ovakvom klubu gdje je autoritet ,gdje nema velikih zvijezda i napravio je neverovatne rezultate sa klubom koji se rođeno borio za opstanak i često ispadao. Da je Italijanka liga poštenija ,oni bi bili Lester ,a imaju puno puno manji budžet i od Lestera. Ali kako bi to izgledao da vodi velike zvijezde i da oni vise nije glavni hmm
zvjezdan10
Sinoć kad se nije ucrvao od muke što ne može probit bedem Milana, kolko je skakao na svaku sudijsku odluku i nervozu prosipao svako bi pomislio da će da vodi Juve sledeće sezone.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.