Gattuso: Nije normalno, igrači Granade samo su ležali na travi

Napoli ispao

Gattuso: Nije normalno, igrači Granade samo su ležali na travi

E. Škorić

Trener Napolija Gennaro Gattuso bio je bijesan na igrače Granade.

Napoli je slavio s 2:1 večeras protiv Grande u meču Evropske lige, ali to nije bilo dovoljno za prolaz u osmin finala.

"Dopustite mi da objasnim kako je to izgledalo. Tako smo u prvom poluvremenu imali samo 16-17 minuta aktivne igre. To nije normalno. A onda će reći da su Italijani ležali na terenu. Da je to učinio jedan od naših timova, stavili bi nas na stup srama, bili bismo na svim naslovnicama u Evropi", rekao je Gattuso.

Nakon ove eliminacije, Gattuso će najvjerovatnije dobiti otkaz.

Promo

Top Komentari

Jupp
Dozvoli sebi da izgubi 0:2 od Granade koja očajno igra, koju Huesca rasturi i osloni se na uzvratnu utakmicu i opet primi gol i žali se.. Gattuso kao igrač jedan od najboljih na svojoj poziciji, kao trener nije za jačih klubova, makar za klubove koji imaju cilj neki, možda bi mu Roma odgovarala jer oni ionako nemaju nikakve ambicije.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi