Cijeli stadion mu skandirao zbog driblinga, a onda mu je kapiten Osasune ljutito prišao i zaprijetio

Gavi oduševio svojom igrom sinoć

Cijeli stadion mu skandirao zbog driblinga, a onda mu je kapiten Osasune ljutito prišao i zaprijetio

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su pobijedili Osasunu na svom terenu sa 4:0 u okviru 28. kola La Lige.

Katalonci su uspjeli da dođu do nova tri boda i vrate se na treću poziciju na tabeli. Barcelona je do nova tri boda došla lakše od očekivanog, a sve je bilo riješeno već nakon pola sata.

Barca je povela u 14. minuti golom Ferrana Torresa, a isti igrač je sedam minuta kasnije povisio na 2:0. Treći gol za Barcu postigao je Pierre-Emerick Aubameyang u 27. minuti i već tada je bilo jasno da će Osasuna poražena napustiti Camp Nou.

Konačan udarac gostima zadao je rezervista Riqui Puig koji je postigao pogodak u 75. minuti za 4:0. Puig je konačno zaigrao nakon nekoliko sedmica, te je to iskoristio na najbolji način.

Ipak, igrač koji je sinoć obilježio meč bio je Gavi. Barcin tinejdžer je još jednom svima pokazao o kakvom talentu se radi jer je odigrao fantastičnu utakmicu.

Na terenu je proveo svih 90 minuta, a jednim potezom je izmamio aplauz cijelog stadiona. On je na sjajan način prevario Roberta Torresa, a nakon sjajnog poteza cijeli stadion mu je počeo skandirati.

[twitter]https://twitter.com/luannmoraess/status/1503125286258462729[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, takav dribling se nije svidio kapitenu Osasune koji je bio ljut na Gavija što ga je ponizio na takav način pred svima, te mu je to jasno rekao odmah nakon što je akcija prekinuta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Kod vas su naslovi teksta postali čitava priča. Nije više ni smiješno, već pomalo žalosno.
6 0
Benz
Wow.. kakav potez a nije ni loptu izgubio nakon .. ovo svako dijete u mojoj ulici zna
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi