Mladi nogometaš Barce se uhvatio za glavu i srušio na teren, hitno je prevezen u bolnicu

Gavi dobio udarac u glavu

Mladi nogometaš Barce se uhvatio za glavu i srušio na teren, hitno je prevezen u bolnicu

E. Škorić

Mladi nogometaš Barcelone Gavi morat će u bolnicu na dodatne pretrage.

Gavija je u duelu Barcelone i Betisa pogodila lopta u glavu. Španski reprezentativac je nastavio da igra, ali ubrzo je pao na travnjak.

Neko vrijeme mu se ukazivala pomoć, a onda je iznesen s terena i on će biti prebačen u bolnicu gdje će odraditi dodatne preglede jer se sumnja u potres mozga.

Njegova povreda svakako da je zabrinula sve u Barceloni, a naknadno ćemo dobiti više informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, njega je zamijenio Puig, a na Camp Nou u duelu Barcelone i Betisa i dalje nema pogodaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alen23
Da je var postoji prije 15 godina Barsa bi bila.stabilan drugoligas
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti