9

Komentari (9)

Kupusar
Imamo mi jos jednog beka u Salzburgu,koji je na vratima prvog tima,kojeg nisu pustili da ide.To je Anel Dedic takodje mladi reprez.kojeg malo pominjemo.Njih dvojica dva beka buduca u nasoj reprezentaciji zasto ne.Mladi momci igraju ofanzivno i znaju igrati prosli skolu Salzburga.Okaniti se vise Kadusica,Nastasica i slicnih.
Kupusar
Ispravka, Amar a ne Anel.
user1583752673
Kupio si me kod prve recenice Jusufe. Sve najbolje u karijeri a i u zivotu. Za razliku od nekih ti nemas rezervnu drzavu. Odmah u A tim sto prije!
Bosansko
Gazibegovic je buducnost bh fudbala,ovakvih mladihi kvalitetnih igraca je malo u nasoj drzavi. Nadam se da ce posle Osima i Muratovica on bude treca Sturmova legenda iz Bosne ..
Adnanos
Ako Petev osigura Gigovica pomirio bi se sto je on selektor. Mali ce postati vrhunski igrac.
Adnanos
Toga je i mene strah brate.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.