Gdje će karijeru nastaviti Jackson Martinez?

Svi su "ludi" za kolumbijskim napadačem

Gdje će karijeru nastaviti Jackson Martinez?

Adnan Beganović

Fenomenalni kolumbijski napadač Jackson Martinez sigurno će napustiti Porto, ali još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Kolumbijskog napadača u svojim redovima žele vidjeti Arsenal, Valencia i Milan, a u narednim danima će se saznati ime njegovog novog kluba.

"Njegov odlazak će u narednim danima postati stvarnost. Ostalo je samo da se dogovore još neke pojedinosti. Porto će dobiti 35 miliona eura kolika je otkupna klauzula u njegovom ugovoru. Jackson će karijeru nastaviti u jednom od najboljih klubova u Evropi", izjavio je Enrique Pompeo, agent kolumbijskog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.