Sutra stiže u Zenicu, da li može riješiti probleme?

Gdje je Aydin Olgun?

14

Komentari (14)

andi
OLGUN ĆE DONJETI NOVAC I TO BEZ PRB.JUTROS JE ÇOBJEK STIGAO,TAKO DA UBLEHAŠI NE PSUJ TE STOKO NE KULTURNA
Emir12
Ma ljudi jel znate da covjek je dao vise od 3miliona eura u klubu a mi pricamo za dug 10k eura koj je smjesan, to je stvarno cirkus. Danas sam dobio informaciju da covjek je poslao u petak sve pare igracama u plus je dao premiju 15k eura za ovu utakmicu, logicki je da ako bi znao za neki dug prema saveza onda bi platio prvin to a ne igracama ili premije... ovo je moje mislenje i logika nosi te da neko igra prljava igra protiv celika. Ako gledame covjeka doso je iz turske daje milione sto nemozete ni jedan covjek iz bosne da to uradi, ne bi se blamirao za taj novac, SIGURAN SAM
franjo25z
Vode isaretom trazio...****o tursko
VelaHavle
Uplatice Amaw ba, ne sikirajte se
Aduka
Cuj glavni investitor hahah zeludac mi se okrece od vakih samo ne kontam na sta ste se vi primili pa pomislili da ce vam pomoc smrdljiva turska ****a
andi
Da mi je neko rekao da ću danas napisati da je ŠEKI ADILOVIĆ KRALJ, rekao bih da sam poludio i za ludaru,,NAŽALOST FRAJER JE PRIJE 5 GODINA ,PA PRIJE 2 GOD. upozoravao grad,navijaće i sve nas da se događe ne vi$en kriminal u Čeliku,da dovode polovne igraće i da kradu novac iz kase i gradske pare,slušao sam njegove izjave i tada mi je izgledao kao neko ko ne voli Čelik,,sada kada saberem sve šta je prićao,koje je ljude prozivao i kada je rekao da su Turci prevara i da su izmisljeni investitori da bi ugasili Ćelik a da to niko ne bude iz Zenice mislio sam da je frajer lud.SAD SAMO KAŽEM..GOSPODINE KAPA DOLE I TEBI I TVOJIM SVA ĆETIRI SINA KOJA SI DAO BILINOM POLJU,a toliko pljuvanja i laganja na vas kao porodicu sam pro'itao..DANAS KAŽEM DA VI U STVARI STE ISKRENI I HRABRI GOSPODIN KOJI JE ISTINOM I SRCEM ŽELIO NAJ BOLJE KLUBU,za razluku od sitno šićarskih lopova koji su vodili klub 24 godine u propast..
Rzc
Idi se lijeci jbt te Seki i Njegova 4 sina zbog jednog i ne igramo danas
andi
Ti ne igraš,to si i nau'io psovati po njima kao i tvoji ublehaši,eto nema niti i jednog niti gospodina,koga sad da krivimo a imali smo ih kao dežurne hahaa.
bistrik87
Zbog sto hiljada se gase, ja kluba i kurca, javi te ako ocete da vam u kesu posudim, smjesniji i od zelje
Strucnjak12345
Cerkicu ti hebem
Dobojlija
Nece ovaj erdoganodupeljubac doci ,otvorite oci nisu nam turci prijatelji,samo gledaju svoju korist
opasni12
Eto vam vaši Turci!
Samoiskreno
Otjerati kriminalca i Fudu koji ga dovede
mile90
Nece kriminalac dat pare sto ih prethodno nece obrnut
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.