Gdje je Erjona Sulejmani? Na tribinama su svi tražili Džemailijevu bivšu suprugu

Nije ispunila obećanje

Gdje je Erjona Sulejmani? Na tribinama su svi tražili Džemailijevu bivšu suprugu

Endin Čaušević

Reprezentacija Švicarske napravila je večeras veliko iznenađenje jer je osvojila bod protiv Brazila (1:1) u prvom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva.

Švicarska je imala odličnu podršku s tribina svojih navijača, no mnogi su pokušali pronaći Erjonu Sulejmani, bivšu suprugu Blerima Džemailija. Švicarac je prije dvije godine imao Erjoninu podršku s tribina, a ona je svojim izazovnim izgledom postala miljenica jačeg pola.

Iako je prije nekoliko dana najavila svoj dolazak na Mundijal i poručila da će uprkos svega bodriti bivšeg supruga to se na kraju nije desilo. Erjona se trenutno nalazi u Albaniji gdje odmara sa svojim sinom, a na Instagramu je podijelila sliku i otkrila da prate meč Švicarske.

No, očito je da nije željela doći u Rusiju, te da joj je bolje zvučao odmor u Albaniji. Također, gostovala je u jednoj sportskoj emisiji gdje je govorila o svom bivšem suprugu. Naravno, ostat će upamćena po tome što je nakon razvoda izjavila da je Džemaili bio očajan u krevetu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti