Gdje je Ibro Rahimić?

Pred novinare došao Mustafa Kodro

Gdje je Ibro Rahimić?

Edmir Škorić

Velež je očajno otvorio sezonu i nakon tri kola je na dnu tabele bez osvojenog boda.

Mostarci su se vratili u Premijer ligu i imali su velike ambicije, a na startu prvenstva doživjeli su poraze od Mladosti, Zrinjskog i Čelika, koji je gubio 1:0 danas u Mostaru, pa je slavio s 2:1.

Iako smo na zvaničnoj presici očekivali Ibru Rahimića, njega nije bilo, nije se pojavio iz nekog razloga, a pred novinare je poslao pomoćnika Mustafu Kodru.

"Jako dobro smo otvorili utakmicu. Vršili smo dobar pritisak na zadnju liniju Čelika, osvojili smo par lopti i tako smo postigli gol. Imali smo i nakon toga par prilika, ali je nedostala realizacija. Ušli smo loše u drugom dijelu i sve smo prokockali za tri minuta. Kasnije smo pokušali sa dva napadača, da napravimo veći pritisak. Uspjeli smo napraviti šanse, ali nije bilo realizacije", kazao je Kodro na press konferenciji, pa je dodao:

"Mi smo u jednoj jako teškoj situaciji, ali šta je tu je. Moramo naći način da ekipu dignemo mentalno. Ovo je tek početak prvenstva".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo se nadali ovakvom ulasku u prvenstvo, ali fudbal je takav, dešava se... Imamo dosta problema u odbrani, primili smo šest golova na tri utakmice. Sagledat ćemo stvari i vidjet kako dalje protiv Slobode", dodao je Kodro.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Ibro nije htio para Ibro ce vazda bit fukara I odma neki pocese da blate Ibrin lik Al samo prava raja je znala u cemu je trik Nije ti Ibro jarane nas fukara, Ibro ti je defakto umjetnik Shvacas?
12 0
AmerZE1990
Ibro Ferguson otisao u Man Utd
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi