Stariji navijač FK Velež ukratko objasnio šta se danas njegovom timu desilo protiv NK Čelik

Imao je šta da kaže

Stariji navijač FK Velež ukratko objasnio šta se danas njegovom timu desilo protiv NK Čelik

Midhat Šljivak

NK Čelik je pobijedio FK Velež u Mostaru sa 2:1.

Zeničani su preokretom došli do trijumfa, a jedan stariji navijač Veleža je objasnio šta se dešavalo u današnjoj utakmici.

"Velež je bolji bio, ali je Čelik iskusnija ekipa od Veleža. Početkom drugog poluvremena smo bezveze i na brzinu primili dva gola", rekao je ovaj navijač Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Staro ili mlado, sve nešto mahnito među njihovim navijačima, Bili bolji od Mladosti, Zrinskog i Čelika, a sve izgubili. Zna li ovaj stari da je branjenje dio igre. Oni se ne mogu obraniti da im život ovisi.
0 12
AmerZE1990
Nabrzinu ste i usli u PL i sve podcjenili i najavljivali titulu.
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi