Gdje je nestao timski duh? Otok bruji o bahatom Bentekeu

Promašio penal

Gdje je nestao timski duh? Otok bruji o bahatom Bentekeu

Edmir Škorić

Crystal Palace je odigrao s 2:2 s Bournemouthom, a imao je veliku šansu da ostvari pobjedu.

U nadoknadi vremena dosuđen je penal za Palace, Luka Milivojević je uzeo loptu da izvede još jedan penal, pošto je ranije jedan pretvorio u gol za 1:1, ali Benteke je prišao, uzeo mu loptu i odlučio sam da puca.

Bahatost mu se osvetila, Asmir Begović je odbranio penal i Palace je ostao bez pobjede, a Benteke je sada postao omražen kod navijača, ali i mnogih članova u klubu.

"Nisam mu dozvolio, on je sâm tako odlučio. Niko u timu nije mogao da mu otme loptu. Stručni štab i ja ne očekujemo od igrača da sami donose odluke ko će šutirati penal", rekao je trener Palacea Roy Hodgson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi