Gdje se izgubio Yaya Toure?

Nije stigao na okupljanje

Gdje se izgubio Yaya Toure?

Fudbaler Manchester Cityja Yaya Toure je krajem 2017. godine prekinuo reprezentativnu mirovinu i ponovo se odlučio da nastupi za Obalu Slonovače, nakon skoro tri godine pauze.

Privremeni selektor ove reprezentacije Ibrahima Kamara uvrstio je Tourea na spisak za utakmice protiv Toga (24. mart) i Moldavije (27. mart), ali problem je što se iskusni veznjak nije pojavio na okupljanju.

Yaya Toure je jučer (utorak) trebao stići u Francusku na okupljanje, ali se nije pojavio i niko u reprezentaciji Obale Slonovače ne zna gdje se nalazi.

Sjajni Toure (34), koji je u karijeri četiri puta bio proglašen afričkim igračem godine, do sada je sakupio 102 nastupa za Obalu Slonovače, koju je 2015. godine kao kapiten vodio do titule prvaka Afrike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti