Gdje zapravo odlazi David Villa?
"Idem tamo gdje je sve po mom"...

Misterija (ne)riješena

Gdje zapravo odlazi David Villa?

Edmir Škorić

Po svemu sudeći, jedna od mogućih destinacija za novi klub Davida Ville je Barcelona, no i Inter bi ga rado u svom dresu, pitanje je, gdje zapravo ide napadač Valencie?

Velika potražnja za Villom počela je još prošlog ljeta kada je ovaj briljirao u dresu Španjolske reprezentacije, tijekom Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj.

Mnogi velikani najavljivali su ga u svojim redovima, no Španjolac je danas još uvijek igrač Valencije. Kako stvari stoje, njegova cijena se kreće oko 50 miliona eura, ali nije sigurno dali bi ga tom svotom Valencia pustila.

Ovog ljeta Barcelona je dobila negativan odgovor na svoju ponudu od 35 miliona eura za napadača "šišmiša", a kako piše Eurosport, Inter u nove pohode želi upravo sa ovim napadačem.

"Nerazzurri" već duže vrijeme traže partnera Zlatanu Ibrahimoviću, budući da ni Cruz, ni Crespo pa ni Adriano nisu dostojni "plavo-crnog" dresa. Villa se čini zaista pravi partner za napad bilo kojeg europskog kluba, u međuvremenu i Barcelona želi ovog "dragulja" na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čelnike Barcelone zastrašila je vijest da bogatuni na čelu Manchester Cityija žele dovesti Villu, a poznavajući njihovu financijsku situaciju, male izglede imaju i Barca i Inter. 

I zapravo, gdje na kraju ide David Villa? 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije