Bh. juniori sutra protiv Izraela

Gegić: Jedva čekamo početak Evropskog prvenstva

Endin Čaušević

Juniorska košarkaška reprezentacija BiH sutra počinje svoj put na Evropskom prvenstvu protiv selekcije Izraela.

Naši košarkaši sutra u turskom Samsunu igraju meč prvog kola grupne faze Evropskog prvenstva. Pred sutrašnji meč kapiten bh. selekcije Amar Gegić za SportSport.ba kazao je da nas sutra očekuje jako težak meč protiv ozbiljne ekipe Izraela.

"Vrlo dobra ekipa Izraela, jak meč će nas očekivati i morat ćemo spremni dočekati taj meč. Moramo dati sve od sebe da bi ostvarili pobjedu na toj utakmici, rekao je Gegić na početku razgovora.

Naš kapiten osvrnuo se na atmosferu među bh. juniorima, te na sutrašnjeg protivnika, Izrael.

"Atmosfera je odlična u timu, svi jedva čekaju početak Evropskog prvenstva da bi dali sve od sebe. Nadamo se da možemo ostvariti dobar rezultat. Dovoljno smo se pripremili i vrlo ozbiljan protivnik nas čeka. Mnogi misle da se Izrael može potcijeniti, ali mislim da su oni dosta ozbiljna ekipa i da nećemo tako lagano doći do pobjede", zaključio je Gegić na kraju razgovora za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi