Genclerbirligi slavio, Zec zabio i asistirao

Prijateljska utakmica

Genclerbirligi slavio, Zec zabio i asistirao

Edmir Škorić

Turski Genclerbirligi je u prijateljskoj utakmici savladao trećeligašku momčad Pursaklarspor rezultatom 4:0. U listu strijelaca se upisao i bh. reprezentativac Ermin Zec, koji je i asistirao kod prvog pogotka.

Genclerbirligi i Pursaklarspor su odmjerili snage u prijateljskom susretu, a Ermin Zec se na najbolji mogući način još jednom predstavio novom klubu. Nakon što je zabio u debiju, bivši napadač Šibenika ponovo je zatresao mrežu protivnika.

Naime, bh. reprezentativni napadač je asistirao za vodstvo od 1:0, a onda i sam bio strijelac kod rezultata 3:0, te u 45 odigranih minuta pružio sjajnu partiju.

Genclerbirligi će drugu fazu priprema obaviti u Austriji, gdje će boraviti do 30. jula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.