Najteži dan u životu Goergine i jedna Ronaldova rečenica, suza je sama potekla: "Rekao mi je da..."

Španjolka otvorila dušu

Najteži dan u životu Goergine i jedna Ronaldova rečenica, suza je sama potekla: "Rekao mi je da..."

A. Čaušević

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo su jedan od najpoznatijih parova na svijetu, zajedno su od 2017. godine, ali još uvijek nisu odlučili da stanu na ludi kamen. S obzirom na slavu i popularnost svog partnera i Španjolka argentinskog porijekla itekako privlači pažnju gdje se god pojavi. 

Georgina je sa suzama u očima ispričala o svom najtežem trenutku u životu te otkrila riječi Cristiana Ronalda kada atraktivnoj brineti nije bilo stalo do života.

U novom dokumentarcu koji će biti emotivaon na Netflixu Georgina je govorila o događaju iz aprila 2022. godine i drami koju je proživjela te nije mogla kontrolisati suze.

Tokom poroda Georgina je izgubila jedno od dvoje blizanaca te je u dokumentarcu otkrila svu agoniju kroz koju je prošla, a emocije su je slomile u jednom trenutku.

"Prati me više od 40 miliona ljudi, ali niko ne zna kako se osjećam. Bio je to najteži trenutak u mom životu", otkrila je Georgina.

Oglasi

"Život je teža, ali se mora nastaviti dalje. Imam razloge da nastavim i da budem jaka", ispričala je Georgina, a zatim objasnila kako joj je utjehu pružio Ronaldo.

"Cristiano me dosta ohrabrivao. Rekao mi je: 'Gio, nastavi raditi svoj posao, to će ti pomoći.' Prioritet su mi porodica i djeca. Zahvalan sam i sretna zbog onog što imam."

Georgina je Ronaldu rodila Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, a slavni Portugalac od ranije ima djecu preko surogat majki i to Ronalda Juniora te blizance Evu i Mateu.

Kada mu je preminuo sin na porodu i Ronaldo je prolazio kroz težak period, kasnio je i na pripreme Manchester Uniteda zbog čega ga je ovaj klub i kaznio.

U međuvremenu, Ronaldo je napustio Crvene đavole i svoju sreću pronašao u Saudijskoj Arabiji gdje je potpisao za Al Nassr u uguvoru vrijednom 500 miliona eura.

Georgina se također adaptira na novu kulturu i sa za sada se ovaj par uopšte ne žali na uslove i način života u novoj sredini.

Top Komentari

Agovich10
Koliko ovi mediji žele da pljuju po najvećem na svijetu,fuj stvarno!
2 0
NoSikiriky
Ja ja ,de ba, neću ja sa Bošnjom raspravljati, eto ti Ronaldo hebo te on, Ronaldo, po kojem kurcu matereti? Što ima više golova, pa momak ima više i utakmica, barem 200 utakmica ima više, logično, matematika ti malo klacka, vidimo ko i dan danas uzima nagrade, koje trofejniji, ko i dan danas osvaja Svjetska i tako dalje.....MESSI je Allah fudbala i kraj!!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti