Šok na Camp Nou: Milioni iz Pariza mogli bi upropastiti završen posao Barceloni
Foto - EPA

Georginio Wijnaldum dobio ponudu PSG-a

Šok na Camp Nou: Milioni iz Pariza mogli bi upropastiti završen posao Barceloni

M. Šljivak

Ekipa Barcelone potpisala je prethodnih dana ugovore sa Sergiom Aguerom i Ericom Garciom iz Manchester Cityja.

Duo iz redova engleskog prvaka u narednim sezonama će nositi dres katalonskog giganta, a naredni koji je trebao postati član tima sa Camp Noua je nizozemski veznjak Georginio Wijnaldum.

'Gini' je imao usmeni dogovor sa Barcom i trebao je uskoro obaviti i ljekarske preglede, no sve je zaustavio francuski PSG.

Pariški klub 'uletio' je sa ogromnom ponudom i ugovorom do 2024. godine, a spremni su mu platiti osam miliona eura po sezoni.

Ova ponuda napravila je ogroman problem Barceloni. Oni ne mogu izdvojiti toliko novca za platu 30-godišnjeg veznjaka i našli su se u ozbiljnom problemu jer su bili uvjereni da će Wijnaldum postati njihov član.

Ugledni novinar Fabrizio Romano navodi da će nizozemski veznjak donijeti konačnu odluku u narednih 24 do 48 sati i vidjet ćemo šta je na kraju izabrati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Georginio Wijnaldum je prethodnih pet godina proveo u Liverpoolu, gdje je uspio da osvoji velike trofeje Premier lige i Lige prvaka.

Za Redse je nastupio ukupno 236 puta i postigao je 22 gola, a prethodno je igrao za Newcastle, PSV Eindhoven i Feyenoorda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596132192
Pare su cudo u ovom danasnjem modernom fudbalu
6 0
AsmirM
Neka ide bolje iz la masije nekom pruzit priliku ,izvuce Žuti i ove sezone min 2 igraca nova
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti