Georgios Bartzokas novi trener Efesa?

Ekspresno pronašli zamjenu

Georgios Bartzokas novi trener Efesa?

D. Vejo

Nakon što je poslije poraza u gradskom derbiju od Fenerbahcea otpušten Dušan Ivković, čelnici Efes Pilsena ekspresno su pronašli zamjednu za srpskog stručnjaka. Na njegovo mjesto bi od naredne sezone trebao sjesti Grk Giorgios Bartzokas.

Ovu informaciju prenijeli su inostrani mediji. Kako se špekuliše, čelnici turskog kluba već su imali jedan sastanak sa Bartzokasom, pa su iz tog razloga šanse da se pojavi na klupi Efesa sve izglednije. Priča se i tome, kako bi upravo on mogao na klupu Efesa da sjedne već prije odigravanja final-foura Eurolige u Berlinu.

Do sada, Bartzokas je vodio Maroussi, Panionis, Olympiacos i Lokomotiv Kuban.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi