Gerard Pique dobio neočekivanu ponudu iz Premiershipa

Da li će je prihvatiti?

Gerard Pique dobio neočekivanu ponudu iz Premiershipa

Esmer Oštraković

Danas je za novog trenera Barcelone postavljen Ronald Koeman, a španski mediji javljaju da se očekuje velika čistka u ekipi.

Dosta igrača moglo bi potražiti novu sredinu, posebno onih starijih, a navodno je među njima i Gerard Pique.

On je, kako javljaju mediji u Španiji, dobio ponudu iz Engleske Premier lige, ali od kluba od koje se to nije moglo očekivati.

Naime, novajlija u ligi, ekipa Fulhama, poslala je ponudu za Piquea, te je sada sve na Barceloni, jer je klub iz Engleske uradio prvi korak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On ima 33 godine, te ne bi bilo neočekivano ako bude napustio ekipu iako je u posljednje vrijeme bio jedan od ključnih igrača u odbrani ove ekipe.

Top Komentari

JointUnion87
Navijam za Barcelonu i iskren sam kad kažem: Pique, IDI. Koštao si Blaugranu najmanje pet utakmica u La Ligi prošlu sezonu.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi