Gerrard: Balkanci su poznati provokatori

Gordi Albion gostuje u Crnoj Gori

Gerrard: Balkanci su poznati provokatori

A. Haznadarević

Ovog utroka Gordi Albion će odmjeriti snage s Crnom Gorom, koja je već zadala velike probleme Englezima u prvom meču, te će sve oči biti okrenute ka novom Crnoj Gori i popravnom ispitu Engleza.

"Prva stvar koju moramo imati na pameti jest ne nasjedati na provokacije. Moramo biti spremni da će ih biti, jer Balkanci su poznati provokatori. Tamo nas ne čeka prijateljska atmosfera i bit će teško. Ipak, mislim kako bi sve moglo biti u redu ako ostanemo mirni i koncentrisani. Ponavljam, najgore bi bilo da nas iznerviraju i izbace iz takta provokacijama", istakao je veliki Steven Gerrard, koji je dodao:

 

"Oni su dobra momčad. Ne mogu biti loši kada imaju Jovetića i Vučinića".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.