Gerrard: Tri najgora mjeseca u mom životu

Ispovijest kapitena Liverpoola

Gerrard: Tri najgora mjeseca u mom životu

Samoga sebe i ostatak ekipe Liverpoola, pred početak nove sezone engleske Premier lige, ohrabrio je kapiten tima Steven Gerrard, podsjetivši da je završetak prošle za njega bio kao iz najgore noćne more.

Redsi su  tri kola prije kraja sezone u Premiershipu bili na korak od naslova da bi 2:0 porazom od Chelseaja na Anfieldu, u kojem je baš Steven Gerrard počastio protivnika, naslov otišao u ruke Manchester Cityja.

"Vjerojatno govorimo o tri najgora mjeseca u mom životu. Bio sam shrvan u svlačionici nakon utakmice, kao i tjednima i mjesecima nakon nje. Nisam bježao od svoje pogreške, u kući imam televizijske prijemnike, a čitam i novine. Postoje i društveni mediji. Kada se nešto takvoga dogodi, trebate biti muškarac i spremno dočekati udarac u bradu, prihvatiti ono što se dogodilo. To se ne može promijeniti", iskreno je rekao Gerrard i nastavio:

"Nisam izgubio svog čovjeka u duelu, niti sam skrivio jedanaesterac. Nisam pogrešno dodao loptu ili napravio pogrešku. Zato je to toliko i surovo. Svaki stanovnik svijeta u jednom se trenutku svoga života posklizno, nevažno je li se te dogodilo na stepenicama, podu ili gdje već. Meni se dogodilo na travnjaku u potpuno krivom trenutku. No, u 38 kola mnogo se toga događa za ili protiv vas i to odlučuje hoćete li ili ne osvojiti prvenstvo. Taj se trenutak dogodio u odlučujućem času i ja to moram prihvatiti. I hoću".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gerrard je rekao da je imao podršku klupskog menadžera Brendana Rodgersa za nastavak reprezentativne karijere, ali je odluku o povlačenju iz engleske reprezentacije donio sam.

"Kada sam s njim razgovarao rekao mi je da je, želim li i dalje nastupati za Englesku, spreman skraćivati moje napore u Liverpoolu. Tim je riječima samo učvrstio moju odluku jer ja ne želim da se moje utakmice za Liverpool kroje. Želim biti dostupan, svjež i igrati na najvišem mogućem nivou za ovaj klub još najmanje jednu sezonu. I ponovno konkurisati za naslov prvaka", zaključio je Gerrard.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.