Gerrard u knjizi otkrio koga najviše mrzi u fudbalu

"Ne mogu ga podnijeti"

Gerrard u knjizi otkrio koga najviše mrzi u fudbalu

Legendarni Steven Gerrard na kraju prošle sezone odlučio je pojačati Los Angeles Galaxy i nedugo nakon toga je objavio knjigu pod naslovom "Moja priča". 

Gerrard je u svojoj autobiografskoj knjizi spomenuo brojne afere i detalje iz dugogodišnje karijere, a otkrio je i da u engleskom nogometu najviše mrzi sudiju Martina Atkinsona i bivšeg selektora Stuarta Pearcea. 

"Ne volim izgled njegova lica. Ne mogu ga podnijeti", napisao je Gerrard o Atkinsonu koji je sudio njegove dvije neslavne utakmice - protiv Chelseaja u kojoj su okliznuo i protiv Manchester Uniteda kada je ušao s klupe i dobio crveni karton u prvoj minuti nastavka. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zašto baš Pearcea? Naime, bivši selektor Engleske oduzeo je Gerrardu kapitensku traku i "captain fantasticu" je zasmetalo što mu je svoju odluku saopštio u hotelskom toaletu blizu Watforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti