Gerrard: U narednoj sezoni moramo biti bolji

"Nama nije mjesto na sedmom ili osmom mjestu"

Gerrard: U narednoj sezoni moramo biti bolji

A. Haznadarević

Poslije poraza od Chelseaja u finalu FA Cupa, kapiten Liverpoola Steven Gerrard je za za službenu stranicu kluba izjavio da njegova momčad u narednoj sezoni mora biti bolja.

Nakon već sedmog poraza u finalima FA Cupa, prvo ime tima sa Anfielda smatra da se njegova ekipa jednostavno mora podići nakon ovog pada i naredne sezone pružiti puno bolje partije, posebno misleći na Premier ligu.

 

"Moramo se vratiti. Moramo se podići i odgovoriti na izazov koji nas čeka sljedeće sezone", smatra kapiten "redsa" i dodaje: 

 

"Fudbal je pun uspona i padova, a ovo finale je zasigurno bio pad. Bilo smo odlični u kup takmičenjima ove sezone i igrači zaslužuju puno pohvala zbog toga, ali ove sezone nismo bili dovoljno dobri u ligi i za to zaslužujemo kritike, a kritike moramo podnijeti kao muškarci." 

 

Gerrard želi da se njegov tim već u narednoj sezoni vrati u sami vrh tabele, jer klub renomea kakav ima Liverpool, ne zaslužuje da bude nigdje drugo nego u samom vrhu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Moramo biti bolji. Mi smo Liverpool, nama nije mjesto na sedmom ili osmom mjestu tabele. Mi zaslužujemo bolje od toga", zaključuje Gerrard.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.