Gerrard: Uskoro se vraćam kući

Fudbaler LA Galaxyja priznao

Gerrard: Uskoro se vraćam kući

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Liverpoola, Steven Gerrard, otkrio je da će se uskoro vratiti kući.

Gerrard je na kraju prošle sezone napustio Liverpool i potpisao je za LA Galaxy za koji trenutno nastupa. Ipak, Gerrard ne krije da mu fali Liverpool, te je priznao da ima namjeru da se uskoro vrati kući.

"Uskoro ću se vratiti u Liverpool. Ne želim da počinjem sada neke špekulacije, ali znam da ću u budućnosti predstavljati Liverpool ponovo", rekao je Gerrard.

Ovaj fudbaler je u dresu Redsa odigrao preko 700 utakmica, te je osvojio dvije titule FA Kupa, te po jednu titulu Lige prvaka i Kup UEFA.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nedostaje mi moja familija i moji prijatelji. Čak mi nedostaje i kiša. Nedostaju mi odlasci na utakmice. Proveo sam 35 godina u Liverpoolu, to je moj dom i uvijek će biti. Ovo je moj drugi dom, ali ne još dugo", dodao je Gerrard.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi